Welcome to Lysaa Momoy's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Love Links

i am who i am
Hate me? GTH dear.
8/1/2012-20/7/2012
Sunday, August 5, 2012 | 1:00 AM |

Nmpk tittle tu!? Tu tarikh aku couple and break dgn Yoi :'> Sedih do bila kita break ni. Tapi lps kita break mcm-2 cerita keluar pasal you,sakit sgt hati bila dpt tahu semua ni. ok stop psl ni. Nak sembang pasal semua kenangan kita. Ingt tak first date kita? Ok kita jumpa dkt jj pdhl time tu tk couple pun time tu dh sampai jj bru you text mintak couple masa i dlm movie, I keluar dgn ibu and tgk movie dgn family pastu you tunggu i kt bwh lps hbs movie i jmp you. Kita jmp sejam je kan sblm i blik you dtg dkt you cium pipi i. Indah sgt rasanya time tu. Macam-2 benda kan kita dh lalui. Ingt tk masa nk pergi hotel? You penat tapi you sanggup jgk jalan kaki sbb i lapar,kita pergi makan muka you dh letih gila,you tknk makan pastu i paksa makan kita kongsi makanan tu. Aleh-2 tgk you yg makan banyak haha. Pastu masa pergi rumah you ah pergi mandi sungai ha pergi botani pergi jj pergi lost world. Weh byk ok kenangan kita selama 6 bulan ni. Gentle i syg you,klau boleh nk getback balik tpi i tahu bnd tu takkan terjadi :') I kena terima takdir, I kena redha you bukan hak i lg dan you dah ada org lain. You dh ada org lain yg boleh jaga you happykan you sdgkan I takde sesiapa kecuali kawan I. I nak you ada selalu sinarkan hari-2 I,indahkan hari-2 I. I sayangkan you Yoi. I tahu kita sama-2 ego sbbkan ego dan dendam ni relay kita hancur. Smlm you dtg rumah I dgn Memey,Roy tapi you diam je tk ckp pape. Pandang i pun tak klau lah smlm you senyum i dah pergi peluk you k. Betapa rindunya i dkt you. Masa memey call kata you dtg i takde niat nk kata you semak tapi biasalah hati ni weh sakit. Ego tinggi itu je sbbnya. I orderkan you air you tknk pun minum kan lps kiteorg dh hbs makan you bru minum itupun ambik air roy. Betapa egonya you sampai air yg i order pun tknk minum hm sampai hati kan. Smlm you pakai baju melayu :') Gentle handsome ok, dh lama i nk tgk tapi smlm you pkai jgk. I taktau knp u pkai baju melayu smlm,pelik pun ada jgk haha. You terasa eh dgn semua status i? Bukannya utk you sayang :'> yg sakit hati tu ye utk you. I sakit hati bila dgr cerita mcm2 psl you. Memang i tk patut percaya ckp org lain tapi fkir lah org tu rpt dgn you semua kot i tk percaya lg kan. Klau betul niat you selama 6 bulan ni nk game i terima kasih lah yoi sbb you berjaya buat i betul2 jatuh cinta dkt you. You buat i sayang mati dkt you. Tahniah sbb berjaya tawan hati i ye syg. Tapi kalau you takde niat nak game i pulak terima kasih sbb bt i rasa mcmana cinta tu terima kasih jaga i 6 bulan. Terima kasih luangkan masa dgn I. Saat2 indah bersama you i tkkn pernah lupakan. Saat dkt rumah you yg paling I tkkn prnh lupakan :') Selamat tinggal cinta hati ku 6Bulan12Hari. Klau ada jodoh kita bertemu lagi di lain hari. 



OLDER