Welcome to Lysaa Momoy's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Love Links

i am who i am
Hate me? GTH dear.
loves ♥
Sunday, July 31, 2011 | 5:53 AM |

Yeahman one day habiskan masa dgn Enna , Syazni , Sarah , Arif , Syazlyn , Syawal , Apeks , Pipi (: . hihi before puasa last day kiteorg semua enjoy yelah masing-2 nak PMR , SPM haha seriously have fun gila babi doe hikhok rasa mcm taknak hbskan hari tu walapupun seminit ewahhh hihi . mula-2 pergi hospital lepastuh library then terus p jj haha tu jelerr tempat nak lepak akn -.- around 9 mcmtuh pergi McD makan-2 n 11 lebih mcmtuh pergi balek jj sbb nak tgok midnight movie haha tapi bukan tgok pun aku lena terus dlm tu haha sejuk sial -.- hikhokk hbs jea movie terus pergi rahim lepak dgn Apeks ^^ hihi k tgok ahh gmbr bawah ni byee loves   






















|| NEWER