Welcome to Lysaa Momoy's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Love Links

i am who i am
Hate me? GTH dear.
New Life Begins ♥
Thursday, August 11, 2011 | 1:34 AM |



okay see kan gmbr kat atas dgn caption tu ha? okay new life skang :') betul cakap kau 'org dah buad palat takkan nak bg layanan istimewa' kankan? bila aku pikir balek semua tuh hmm aku tahu kau takkan pernah maafkan aku . haih so i have to accept the fact nk buad cemane salah aku jugok . haih aku akan slow-2 lupa pasal kita and kita kawan biasa je kan skang? aku tahu tu . aku jeles tgk kau dgn NR :) watlek dy kan kawan baik kau skang hihi . dah buad apa create byk-2 psl kau bukan kau appreacite -.- . K my new friends now Syazni , Sarah , Kak Lin , Yana . Dalam byk-2 ni Syazni lerr kan yg paling rapat haaa apa pun semua kat dy aku cerita kihkih . okay iloveyouguyss thanks make my new life happy 


OLDER || NEWER