Welcome to Lysaa Momoy's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Love Links

i am who i am
Hate me? GTH dear.
MerdekaRaya ♥
Friday, August 26, 2011 | 10:51 PM |


Hi saya Nur Alliessa Binti Hezra ingin mengucapkan Selamat Hari Raya untuk semua umat Islam :') 
First of all to my friends okay naiss 2011 ni mcm mcm dugaan yang dtg lastnya bila nak raya semua dah berbaik hihi. Lysaa nak mintak maaf lagi sekali dekat semua kawan-2 sebab lysaa tahu lysa banyak buat salah dgn korang kan? Yeahh I know that hikhokk. Enjoy your Raya okay baby 

To my ehem ehem hihi baby mintak maaf okay sebab selame ni salu lawan cakap biy :/ pukul biy haa ape pun yang jadi antara kita i would never let you go sayang :') iloveyou i want you to know that! hihi. Maafkan baby okay sayang? Nanti raya ke-3 kite raye same ye sayang? Selamat Hari Raya Sayang 

MERDEKAMERDEKAMERDEKA :D





OLDER || NEWER