Welcome to Lysaa Momoy's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Love Links

i am who i am
Hate me? GTH dear.
Hikhokhikhokhikhok >.<'
Saturday, September 3, 2011 | 8:10 PM |

HAHA see my haters more hate me :') Yeah baby I like it . Buad mcm-2 lagi kay? Muahaha thanks sayang make me more hot nah muah sikit :* kuikui Buad lah apapun tuhan yang balas bukan aku kay? Tak selamat lah kau mati nanti I'm so sure :'D Fitnah aku eh baby? Kata aku dah barai? Omg thanks lot sayang. Do you think I care about it? No at all kay sayang :'F Biy kenapa kalau I dah barai? Susah mak bapak lu ka? Ke puki lu terkoyak kalau gua barai muahaha . Jantan taknak kau eh? Sebab tu kau desperate sgt sampai mcmni. Biy lu jawab nanti dengan Allah kay? Tak mature langsung buad account mcmnii . Haha lupa mesti kau nii budak-2 lagi kan? Kuikui jumpa depan je sayang meh sini rembat aku baru kau puas kan? Setakat buad mcmni buad aku lagi hot je ^^ Thanks lot haters cause make me more hot nah muah kiri muah kanan muahmuah sanasini kbai :*



OLDER || NEWER