Welcome to Lysaa Momoy's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Love Links

i am who i am
Hate me? GTH dear.
--
Sunday, December 4, 2011 | 3:08 AM |

Budak facebook ni tak faham bahasa eh? Siapa yang dah like and comment tu terima kasih okay. I really appreacite ;) Okay aku nak remove friends sebab dah full zzz nak approve org lain >< Haa so korang tolong lah bg kerjasama tu sikit. Nak mintak tolong ni pun susah ke? Bagi lah kerjasama tu sikit tak pun korang remove jelah aku haa okay tak? Ramai lagi nak jadi friends aku --' Lepastu ada pulak budak sakai mana tah tak faham bahasa zzz memang kena remove terus lah jawapannya. Siapa yang kena remove tak payah tergedik nak message FB nak suruh approve balik. Kalau korang add dekat acc III haa aku approve. Kbai.
Lots of loves LM :*


OLDER || NEWER