Welcome to Lysaa Momoy's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Love Links

i am who i am
Hate me? GTH dear.
Bosan.
Friday, December 2, 2011 | 3:07 AM |

Aku dah bosan doh dengan perangai kau nak tacink lah apalah. Weh aku ni banyak sakit, kecik hati dgn kau tapi pernah aku merajuk ke weh? Tak weh tak! Kau tinggalkan aku banyak kali weh kau p jj dulu setiap kali nak hang kau mcmtu. Aku bukan nak ungkit tapi aku dah tak tahan dgn perangai kau. Haih tah lah weh aku dah bosan dah fedap doh. Aku sayangkan kau tapi kau buat aku hm mcm nak kawan bila perlu je. Kau tak pedulikan aku kat sekolah kau marah-2 aku ada aku merajuk? Takde weh aku bengang mcmana pun aku diam je tak pernah aku maki kau ke apa. Haritu time aku jumpa Danial baru 5 minit lepastu kau nak balik sbb apa sebab kaki kau sakit. Ok aku ikut kau balik even aku taknak balik lagi sbb nak jumpa Danial. Aku jumpa dia kejap pun takpe lah asalkan kaki kau tak sakit lg. Lepastu esok tu kita plan nak p sungai k aku dah happy ah ni. Last-2 minit kau cakap kau kat jj ya allah sakitnya hati aku ni doh. Semalam ckp sakit kaki lah apalah nak balik ah ape ah lepastu kau boleh p lg. Tak ke bengang. Aku diam aku tak cakap apa. Kadang-2 aku rasa kau mcm hm tak perlukan aku lg. Yela kau banyak kawan :) Semua rahsia kau aku mana tahu lg. Siapa bf kau pun aku taktau. Kau banyak berahsia skrg itu dah ckup membuatkan aku kecik hati dgn kau. Kau tinggalkan aku kau pergi dulu kau pernah fikir tak aku pergi sesorang ke apa ke? Pernah tak! Tak weh tak. Ni kau nak keluar dgn bf kau esok kau sikit pun tak ajak aku. Ok kau nak date ye aku faham tapi tak boleh ke ajak je. Alah aku takde pun nak kacau kau date. Aku memahami org yg nak date ni doh. Aku ni takde bf jadi kawan-2 lah yang ada untuk aku tapi kalau kau pun taknak kawan dgn aku k takpe. Terima kasih dah jd kawan aku and aku mintak maaf sebab aku pernah buat salah dgn kau dulu. Assalamualaikum :')


OLDER || NEWER