Welcome to Lysaa Momoy's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Love Links

i am who i am
Hate me? GTH dear.
Hai :)
Saturday, December 10, 2011 | 6:16 AM |

Hi korang semua. Lysaa nak mintak maaf dengan korang kalau selama ni Lysaa dah sakitkan hati korang, kutuk korang, update status mcm-2 apa semua lah kan. Lysaa nak mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki. Lysaa dah tak larat kena kutuk, hina, fitnah lagi. Cukup lah apa yang Lysaa dah dapat skrg. Korang stop lah nak kutuk Lysaa itu ini. Ye Lysaa tahu Lysaa tak cunnnnn tak lawa macam korang tapi tak perlu lah kutuk apa yang Allah dah kurniakan dekat Lysaa. Apa yang Lysaa ada ini semua kurniaan Allah untuk Lysaa. Teruk sangat ke Lysaa ni sampai korang nak kutuk dekat Twitter? Haih kalau tak puas hati boleh jumpa kan? Tak perlu nak kutuk nak aibkan org dekat Twitter. Hm, siapa yang tak puas hati mcg je k. Tak payah nak buat itu ini. Lysaa dah malas nak ada musuh, nak gaduh bagai. Hm, Assalamualaikum.

LotsOfSad LM :(


OLDER || NEWER