Welcome to Lysaa Momoy's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Love Links

i am who i am
Hate me? GTH dear.
Hi :)
Tuesday, December 6, 2011 | 12:35 PM |

Korang em em aku rindu ex aku. Korang rindu ex korang tak? Tah asal malam ni serious rindu gila babi. Rindu nak skype, date auwww shoooo sweeet :D Tapi tu semua kenangan je. Haih aku single sekarang and single! Arghh damn >< Even aku single ramai kawan yang still boleh temankan aku tengok movie ;) Couple seat lagi tu XD Hahaha! Nak tahu tak aku rindu nak skype dgn sape? Hewhew dengan Kechik lah :') Time dia bukak baju amomomo omeeeeyyyy :* Aku rindu nak date dengan F*** Zzzz seriously I hate you tapi tah asal lah aku rindu kau hahaha sakai. Eh okay stop kang aku melalut lg XD. Byeeee morning guys ;)

LotsOfLoves LM :*


OLDER || NEWER