Welcome to Lysaa Momoy's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Love Links

i am who i am
Hate me? GTH dear.
Mohd Azriq.
Tuesday, December 13, 2011 | 9:19 AM |

Hai k today I nak cerita pasal Ayiq :') Hm, dia dah lain doh skrg. Kitorg mana rapat mcm dulu dah. Yelah dia dah ada gf tu pasal jarang layan aku kot kan? Hihi sokay ah asal kan dia happy ;) Rindu doh nak gedik, manja-2 dengan peng ni hihi :p tapi dulu ahh sekarang mana boleh, kang mendapat dengan awek dia kang susah XD Act, nak cakap ni je Ayiq I missssssssssssssssssssssssssss youuuuuuuuuu :( Hm rindu Ayiq yang dulu kbyeeeeeeeeee.

LotsOfLoves LM :*


OLDER || NEWER