Welcome to Lysaa Momoy's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Love Links

i am who i am
Hate me? GTH dear.
Status FB.
Sunday, December 4, 2011 | 5:56 AM |

Status FB memang untuk orang like kan? Jadi kenapa ada budak yang tak mature ni asyik nak comment, kutuk itu ini. Sebenarnya korang jeles kan sbb orang ramai like status budak tu kan? Tu pasalnya korang judge macam-2. Haih perlu ke nak buat mcmtu? Lagi satu status fb tu hak masing-2 nak tulis apa jd janganlah semak nak kata 'PUBLISITI MURAHAN'. Hello korang tu sebenarnya yang cari publisiti murahan. Dah kutuk org, perli apa bagai lepastu yang lain pun sokong haa ni namanya publisiti murahan. Bosan lah dengan perangai manusia sekarang ni. Haih sorry k siapa yang terasa dengan update aku kali ni. Bye :)
Lots of advice LM :*


OLDER || NEWER