Welcome to Lysaa Momoy's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Love Links

i am who i am
Hate me? GTH dear.
Syazni Izafi :(
Tuesday, December 27, 2011 | 5:33 AM |


Mana you ni baby? You tak rindu I ke? Knp kita dah tak rapat mcm dulu? Knp I rasa ad yg tak kena antara kita? I ad buat salah? Hm, I taknak hilang you untuk kali keduanya, I dah janji nak jaga friendship kita sampai I mati, tu janji I. Hm, dah dekat seminggu lebih kita tak jumpa, seriously I missyou :( Tak sabar nak tukar sekolah hehe hari-2 boleh spend time dgn you kan XD Em, jangan tinggalkan I untuk kali kedua :( I sanggup hilang semua tapi bukan you. I sayang you and I rindu you wehhhhhhhhhhhhhhhhhh! Tah kenapa kan I tak sanggup hilang you. You faham I, you caring :') You tahu apa I nak, apa I taknak. Cuma kenapa kita tak rapat mcm dulu? Myb sebab lama tak jumpa kot. Nanti jumpa nak pelok kuat-2 :( Lovesmuch baby :*


OLDER || NEWER