Welcome to Lysaa Momoy's Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Love Links

i am who i am
Hate me? GTH dear.
Syamil Aizat ♥
Friday, February 17, 2012 | 1:39 AM |

Awak nak tanya boleh? Awak dah bosan dengan saya ke? Awak dah tak sayang saya ke? Awak dah kurang sayang kat saya ke? Awak kalau nak break ckp taw sbb tak larat dengan perangai awak skrg ni, haih sakit kepala otak taw. Tapi saya syg awak, syg sgt :( Tak sanggup rasanya nak berpisah dgn awak. Syamil, I syg you taw kenapa you suka tuduh i mcm-2? Kenapa you kenapa? Kenapa you dah berubah? Kenapa you dah tak percaya i? Mesti sebab semua org asyik burukkan i kan? Haih sedih sgt taw you buat mcmni. I sanggup tak jumpa abg angkat i, kawan i demi you sbb nak keluar dgn you, i taknak spent time dgn depa i nak spent time i dgn you hanya dgn you tahu tak?? Hm, you tak tahu kan sbb tu you marah-2 i. You taktau apa yg i rasa haih you dah berubah weh. Asal lah you terima i balik kalau you taknak? You taknak lepaskan i sbb you dah terikat dgn janji kan? Itu pasalnya kan? Haih Yoi kalau you baca ni i nak you tahu satu benda je, I syg you sgt and i tak sanggup nak hilang you untuk kali kedua. Tlg lah i nak yoi yg lama taknak yg skrg. I sayang yoi lama bye sayang </3


OLDER || NEWER